Vintertid, må fokusere på det positive.

Jeg lovede at vende tilbage angående hvordan det var gået med at stille til vintertid.

Lad mig sige det sådan, at det hjalp delvist, søndagen hvor vi gik i vintertid, var der ikke nogle umulige og trætte børn der skulle trækkes i sengetid, fordi i deres til, ville det være kl. 20. Ugen forinden havde vi trukket dem i deres senge tid, gradvist selvfølgelig.  De sidste to dage kom de først i seng kl. 20, så der mærkede de ingenting. Første nat fra søndag – mandag gik okay, de vågnede kl 5 hvilke er normalt herhjemme. Meeen de to efterfølgende dage vågnede de skiftevis kl 4. Altså helt ærlig, kl. 4? Jeg var døden nær og vi har A på deltid i børnehaven og aflevere først efter kl. 9, så er der ligepludselig mange timer til aflevering, og så med møg sure børn.

Det er fantisk utroligt hvad et par kopper kaffer kan gøre ved en. Men jeg må nok bare sande, at vi har fået børn som ikke sover længe. Man kan også vende det til noget positivt, hvilke jeg mener man skulle gøre sig meget mere i, end kun at fokusere  på det negative. Så vi kommer altid op i god tid, så vi ikke skal stresse ud af døren og faktisk sidde og hygge med morgenmaden og snakke lidt.

Så alt i alt tror jeg jeg vil prøve på samme måde næste år, læs det tidligere indlæg her om hvordan jeg gjorde.

Dejlig søndag til jer 😀

Skriv et svar