Endelig tilbage og store ting er sket

Endelig tilbage med ny energi

Jeg måtte i slutningen af sidste år erkende at jeg måtte holde pause fra min blog. Jeg havde det så dårligt og havde virkelig ingen energi. Men nu er jeg kommet om på den anden side og vil begynde igen.

I slutningen af december 17 gik et af mine store ønsker i opfyldelse. Jeg har haft det her ønske i næsten et helt år, har kæmpet og kæmpet, og det har været en hård og lang kamp.

Det er selvfølgelig om min stofskiftesygdom. Jeg skiftede læge i slut november og fik en tid starten af december. Det møde skulle ældre mit liv markant.
Første konsultation snakkede jeg med min nye læge og allerede ved den konsultation var der blevet sendt en ansøgning afsted om udleveringstilladelsen og tilskud til ny medicin  thyroid til lægemiddelstyrelsen.

Jeg har “selvfølgelig” haft det dårligt det meste af december, hvad kan jeg efterhånden forvente i julen? Har jo haft det dårligt de sidste MANGE jule. sådan ca. 5 år😵 Jeg havde kvalme mere eller mindre hver dag og tror mig, jeg er blevet spurgt så mange gang om “er du gravid” og jeg kan jo sige med sikkerhed, at det er jeg ikke. MEN, de to dejlige unger vi har er jo kommet ved et “uheld” altså ikke plandlagt. Så jeg kan jo selvfølgelig aldrig være helt sikker. Så jeg lyver ikke når jeg skriver, at jeg nok har taget mellem 30-40 graviditesteste på det her år der er gået. Men jeg skal lære en ny krop at kende og det den gav af signaler før jeg fik sygdommen, er ikke de samme signaler efter jeg har fået sygdommen, så går med næsten konstant frygt for at blive gravid. Frygt er forstået med, at jeg ikke vil have flere børn, da min krop ikke kan klare det. Og nu skal det ikke lyde som om vi ikke beskytter os. Det gør vi, men det gjorde vi også med de to børn vi har.

Den store “nyhed” er, ja gæt en gang, jeg fik en meddelelse 30. december  kl. 18.14 om jeg jeg havde fået bevilling udleveringstilladelse. Altså hvor mange læger ville sidde og skrive en lørdag aften til en patien ? Ikke mange, men ham her ved hvor meget man venter på netop denne meddelelse.

Jeg føler mig så priviligeret, at få den udleveringstilladeselse. Det skal siges, at det er så svært at få den tilladelse, det er så få i Danmark som får den. Så kan I selv (bedømme) hvor glad en kvinde jeg var/er.

Jeg er startet på thyroid medicinen 8. Januar 18 og det går fint indtil vider. Jeg laver et indlæg en af dagene hvor man rigtig kan se hvad der er sket med mit udsende på de her 3 måneder.

Jeg kan slet ikke fatte jeg står med dem i hånden. Havde virkelig ikke troet jeg var så heldig et menneske. Tænk jeg ikke engang skal ud og købe det i udlandet, men kan køre til Køge og købe dem på apoteket. Ja de er dyre, men det hele værd (forhåbentlig).

Nu kan 2018 bare komme an. Jeg er så klar til det her skal være mit år og få bare en lille smule af den gamle og meget anærgiske Louise tilbage

Skriv et svar